True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-10-2023
Pamela's Garden of Eden
Pamela's Garden of Eden

Terwijl Pamela en het team zich haasten om het gastenverblijf op tijd te renoveren, voor het bezoek van haar broer uit LA, leiden de lange uren tot dure fouten. Ook zit Pamela midden in een geschil over de ontwerpplannen van een nieuwe overkapping.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Een bijeenkomst voor buurtbewoners in Utrecht naar aanleiding van de steekpartijen van de afgelopen tijd waarbij willekeurige vrouwen op straat het doelwit zijn. En aandacht voor prins Bernhard. Er is bewijs opgedoken dat de prins in de jaren dertig wel degelijk lid was van de partij van Adolf Hitler, de NSDAP.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 38 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 oktober, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De Australische superster Curtis Stone begeleidt twee teams die het tegen elkaar opnemen in een enorme service-uitdaging. Ze maken een zuur en een zoet gerecht met knolgewassen voor 24 personen.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ilona weet precies wat voor een man ze bij ons hoopt te vinden. En voorlopig lijkt Mark nou niet meteen de uitzondering op die regel. Bij de buren zet Riemer zijn date Kitty gelijk aan het werk. En Kitty hoeft vooral niet bang te zijn dat hij langs de melkemmer melkt.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 28 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 oktober, 18:25 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De teams beginnen aan het trappenhuis en de wc's. Allemaal voelen ze de druk nu het einde nadert. En dan blijkt een huis ook nog een oneerlijk voordeel te hebben.