True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-04-2024


2Doc
2Doc: Afl. 26

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Een persoonlijke dialoog tussen Sanne en haar vader Jacques vormt de kern van deze documentaire. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Rob de Wijk en Derk Boswijk over de oproep van NAVO-baas Jens Stoltenberg. * Joosje Duk, Stefan Gaillard en Martijn van der Meer staan in de Forbes 30 under 30. * Jörgen Raymann en Jean-Paul Heck over de film Back to Black, over het leven van Amy Winehouse. * Dennis Heijn over zijn boek Tegen de stroom.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 69 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 april, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De risico's van wapensteun aan Oekraïne. Wat kunnen we doen om Oekraïne te helpen bij de verdediging van hun eigen land? Wapensteun is voor de NAVO-lidstaten op dit moment het allerbelangrijkste, zei secretaris-generaal Stoltenberg tijdens een NAVO-bijeenkomst voorafgaand aan een EU-top. Te gast is Frans Osinga, hoogleraar oorlogsstudies. * Hoe gaat het met GroenLinks-PvdA? De tweede partij van ons land staat al vijf maanden aan de zijlijn. We spreken de achterban van de partij, fractievoorzitter Frans Timmermans reageert en we bespreken de situatie met onze politiek duider Arjan Noorlander.





Podium ZWART
Podium ZWART: Afl. 1

The First Lady of hip hop is terug. I Am Aisha maakt haar comeback en treedt op met Keizer en Architrackz.



Focus
Focus: Afl. 10

We leven in een wereld vol polarisatie en oorlog, waarin we geen geduld meer lijken te hebben voor elkaar. Kan meer empathie een oplossing bieden? En zo ja, hoe vergroot je empathie dan? Petra Grijzen gaat op zoek naar manieren om een meer empathische samenleving te creëren. Neurowetenschappers Christian Keysers en Valeria Gazzola vertellen hoe wij allemaal aanleg voor empathie hebben dankzij spiegelneuronen. Psycholoog Raymond Mar laat zien dat lezen empathie versterkt. Twee studenten proberen met hun workshop Deel de Duif anderen te leren hoe je meer empathisch een gesprek voert over moeilijke onderwerpen, zoals de oorlog in Gaza.



De Bauers
De Bauers: Afl. 3

Mariska is twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Hoewel het heel goed met haar gaat, leeft ze nog wel met de gevolgen. Ze gaat samen met Frans naar het ziekenhuis voor de uitslag van een aantal onderzoeken. Frans begint met het afstrepen van zijn bucketlist. Het eerste punt: 30 kilo afvallen. Hij wil het echt serieus gaan aanpakken en sluit zelfs een weddenschap af met zijn zoons dat het hem dit keer écht gaat lukken. Ook Mariska heeft een grote wens: gezinsuitbreiding! Hoewel de familie Bauer al vier hondjes heeft, wordt de vijfde viervoeter met open armen ontvangen, door Mariska tenminste.



Pointer
Pointer: Afl. 15

Vanwege militaire dreiging wil Defensie meer vliegen met straaljagers boven Nederland. Grote kans dat ook vanaf vliegbasis Leeuwarden meer straaljagers de lucht in gaan. Nu al kampen omwonenden met veel geluidsoverlast van de overscherende toestellen. En door de nieuwe plannen moeten minimaal vijftig woningen om de basis heen gesloopt worden, omdat het daar onleefbaar wordt vanwege het harde geluid. Bewoners doen er alles aan om dit te voorkomen. En hoe kan het dat mogelijk vijftig woningen verdwijnen, terwijl de gemeente Leeuwarden wel een nieuw azc wil bouwen, bijna tegen de hekken van de vliegbasis aan?



Het Roer Om
Het Roer Om

Annelies en Dennis hebben hun zinnen gezet op een viscentrum in Noorwegen. Zonder enige ervaring nemen ze het lopende bedrijf over. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen. Lukt het ze dit bedrijf te runnen en hoe komen ze de winter door als er geen toeristen komen?



90's Dance
90's Dance: Afl. 3

Hila Noorzai duikt in de underground dancescene van Duitsland. Twee producers bouwen aan een carrière die toewerkt naar de succesvolle dance-sensatie: SNAP! Hun eerste wereldhit is The Power. Dit nummer wordt per ongeluk uitgebracht met de zang en rap die er eigenlijk niet op horen. Toch slaat het in als een bom. Als vervolgens rapper Turbo B. en zangeres Penny Ford erbij komen, staat niets ze meer in de weg om de wereld te veroveren. Na een paar hits, legendarische optredens en vermeend wangedrag van Turbo implodeert de formatie echter al snel. Totdat de nieuwe zangeres een nog grotere hit inzingt: Rythme is a dancer.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 79

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 20

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 26

Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Leidt een eerste date tot een tweede? Wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 78

In Haaksbergen staat een bijzondere boerderij; een 'los hoes' oftewel een boerderij waar eeuwenlang mens en dier in één grote ruimte samen hebben geleefd. Architectuurhistoricus Valentijn gaat hier terug in de tijd. * Chef-kok Ramon maakt een heerlijke taart gevuld met hazelnotenkaramel en chocoladeganache. * Vrienden én natuurliefhebbers Ruben en Ruurd planten door heel Nederland inheemse struiken om de biodiversiteit te bevorderen. * Duurzaamheid en éénmalig een bruidsjurk dragen klinkt tegenstrijdig. Toch laten ontwerpers Bijtje en Nienke zien dat het wel degelijk samen kan gaan. Duurzame lifestyle-expert Marieke gaat langs.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 57

Rechts van Jeroen zit Heleen van Royen. * Wapensteun aan Oekraïne op korte termijn is voor NAVO-lidstaten het allerbelangrijkste, ook als ze daardoor tijdelijk de NAVO-vereisten niet halen. Europa-verslaggever van BNR Geert Jan Hahn schuift aan. * De Noordpool redden. Voor velen zal dit naïef klinken, voor Fonger Ypma en Tom Meijeraan is het een missie geworden. * De Britse soul-zangeres Amy Winehouse heeft haar eigen biopic gekregen, Back To Black. Acteur Martijn Fischer, actrice Noortje Herlaar en regisseur Michiel van Erp over hoe je in de huid van een grote artiest kruipt. * Guus Meeuwis treedt op zijn nieuwe single Wat Ik Ook Ga Doen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 109

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Boris moet nog even wennen aan de brede interesse van Arshana. En dat is niet het enige onderwerp waarin ze lijken te verschillen. Rick weet Winggo aardig te overrompelen met een energieke entree. Maar Winggo is misschien iets te wetenschappelijk aangelegd.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4721

Drinkblikjes, frames van zonnepanelen, fietsen, auto's, boten, vliegtuigen, lantaarnpalen en natuurlijk folie: allemaal worden ze gemaakt van aluminium. Maar hoe komen we aan al dat metaal? Nizar gaat naar de aluminiumfabriek om uit te zoeken hoe producten van aluminium worden gemaakt, en hoe we aluminium afval omsmelten voor nieuwe producten! Pien en Lobbert gebruiken aluminium om zichzelf te beschermen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In hoe gaat het? spreekt presentator Fred Zuiderwijk spontaan mensen aan in de hal van het ziekenhuis en vraagt: hoe gaat het? En topchef Wouter Kik, geboren en getogen in Zeeland, ontving in 2023 zijn eerste Michelinster. Wouter laat zich vandaag inspireren door zijn Zeeuwse collega's, die voor hem hun signatuurgerecht klaarmaken.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 29

Juvat Westendorp en Tim Senders nemen het op tegen Sophie Bouqet en Noël van Kleef.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 93

Groeiend aantal 60-plussers arbeidsongeschikt * Kwart boeren is bang binnen 10 jaar te moeten stoppen * Hulporganisaties zien nood steeds hoger worden: al meerdere dakloze arbeidsmigranten op straat gestorven * Duitsland pakt Russische spionnen op



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 78

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EnzoKnol
EnzoKnol: TERUG IN HET APPARTEMENT! #3901

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 79 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 april, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DE TUIN UITGRAVEN VOOR HET NIEUWE ZWEMBAD!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 2

Wat moeten we doen met de pensioenleeftijd nu steeds meer 60-plussers uitgeblust zijn voor ze met pensioen gaan? * En een elektrische auto, zonnepanelen op je dak of de aanschaf van een warmtepomp: allemaal erg duurzaam, maar tegelijkertijd ook heel erg duur.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 76

De winnaars van de World Press Photo 2024 worden bekendgemaakt. Curator Babette Warendorf praat ons bij. * Barbara Barend bespreekt het laatste sportnieuws. Zo brachten Frenkie de Jong en Ronald Koeman een bezoek aan het Amsterdamse Paleis op de Dam voor het eerste staatsbanket van prinses Amalia. * Liesbeth Staats probeert in de podcast Lang Zal Ze Leven een antwoord te vinden op de vraag hoe je het tweede deel van je leven leuk en slim doorkomt. * Wim Daniëls hoopt met zijn nieuwe boek Spreken in het openbaar anderen te helpen om zich over hun spreekangst heen te zetten. * Juliet zingt haar meest persoonlijke lied tot nu toe: Breelaan 110.



SLAM!
MANNEN, klopt dit? #shorts #verliefd #demensenmening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat om het verschil tussen mannen en vrouwen te vragen. Wie is er een betere chauffeur? Wie houdt het meest van dirty talk? Wie is er het snelst verliefd? Ook de jury is gesplitst in mannen versus vrouwen, raden zij het juiste antwoord? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



SLAM!
Maniba - APRIL 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Maniba came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Maniba? Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 108

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: De Meest DOMME Mega Ramp... (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar De Meest DOMME Mega Ramp... (GTA 5 Races) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Nienke Plas
Hopelijk krijg ik Res zover om dit te doen 👀 #364 By Nienke Plas

Als ik nou doe alsof we naar een voetbal wedstrijd gaan, maar eigenlijk sleep ik hem mee naar Wendela 🤣 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Heracles Almelo
FC Utrecht - Heracles Almelo | 18-04-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 24

Ophef na verbod conservatief congres Brussel, woke dominant op onze universiteiten, undercover in Ter Apel en de EU: erin of eruit? Met parlementslid Vlaams Belang Filip Dewinter, voormalig Tweede Kamerlid PVV Harm Beertema, Tweede Kamerlid FVD Pepijn van Houwelingen en politicoloog Yernaz Ramautarsing



FORMULA 1
FORMULA 1: "Feels Good To Be Back" | The Drivers Look Forward For Race Weekend | 2024 Chinese Grand

The 2024 Chinese Grand Prix is back. Here are the drivers' comments ahead of the sprint weekend in China. Alonso talks about his potential last contract in F1, Zhou’s thoughts on racing on home turf, and drivers look ahead to the first sprint race of the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Chinese Grand Prix

Formula 1 returns to China after five years! Join Will Buxton, Alex Brundle, and Lawrence Barretto to showcase an intense weekend in Shanghai, featuring the first of six Sprint races of the 2024 season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Chinese Grand Prix Post Sprint Show

Join us LIVE as we race the first sprint race of the 2024 season. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #AusGP



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 74

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Vitesse
BETROKKEN | Finale Vitesse Hattrick

Na wekenlang hard trainen was het zo ver voor de jeugd uit Arnhem: de finale van Vitesse Hattrick. Enthousiaste kinderen speelden op Papendal wedstrijden met hun team en gingen met een glimlach naar huis. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn NSC-Tweede Kamerlid Sandra Palmen, luchtvaartverslaggever van De Telegraaf Yteke de Jong en horeca-ondernemer Johan de Vos. Met hen hebben we het over de staat van de Raad van State, over wat reizigers deze meivakantie kunnen verwachten en over de gevaren van alcohol- en drugsgebruik bij tieners.



PSV
PSV: PLAYER FOCUS 👁 | Joey Veerman 🪶

All eyes on Joey Veerman during PSV - Vitesse. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Danny Ric's Half-Court Shot 🏀

From way downtown! Ricciardo throws a three-pointer on media day in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 28

Samson en Marie komen op visite bij Fenna en haar huisdier de naaktkat. Samson kan maar niet wennen aan de kat. Zal hij ooit vrienden worden met het dier? Zangeres Numidia komt langs om haar lied tegen pesten te zingen. Meester Jesper vertelt over de Samen Tegen Iemand Pesten actie en Buurman Ron legt uit dat een bananenschil nog geen reden is om de banaan van binnen niet lekker te vinden.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Q&A: Scheiden & Schermtijd | #12 Van Struikelen tot Succes

Deze aflevering is anders dan anders: we beantwoorden de vragen van jullie, onze luisteraars 😃🙏🏼 Van wat we het leukste aan elkaar vinden en hoe we omgaan met schermtijd voor de kids, tot waar nog weleens zouden willen wonen, waarom we voor de Vrije School kozen en wat onze grootste beperkende overtuigingen zijn. *LINKEN* Spotify | Jorg zijn Concentrate lijst - Klik hier



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 108

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 78

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.