True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

God, Jesus, Trump! - Alle afleveringen
God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Mooiweerchristenen

In California is Tijs letterlijk op de grens tussen Mexico en Amerika, afgeschermd door een ijzeren hek, een van de hete hangijzers van Trumps politiek. Sinds Biden president is, komen er weer meer immigranten het land binnen. Tijs trekt een dag op met Sheri Briggs, die zich bekommert om vluchtelingen, en... op Trump stemt. Ook in California is niets wat op het eerste gezicht lijkt. Tijs ontmoet twee Democratische zwarte vrouwen die hem schietles geven. Dejonae en Brandy vinden dat wapenbezit 'empowerment of women' symboliseert en dat Democraten patriottischer moeten worden.God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Van de wereld

Tijs heeft in de bergen van Montana gesprekken met Trump-supporters die op 6 januari 2021 het Capitool binnendrongen en nu worden aangeklaagd. Waar de een zich van geen kwaad bewust is, toont een ander toch enige spijt. Ook heeft Tijs een unieke ontmoeting met Trump-stemmer Rich Lewis, een beroemdheid in Amerika door zijn rol in de serie Mountain Men. Rich stopte met het programma, omdat hij zijn christelijke identiteit niet meer herkende in de montages.God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Twee jaar later

Tijs keert terug naar oude bekenden in Holland, Michigan. Hoe denken de christenen nu over Trump, twee jaar na de Capitoolbestorming? Hopen ze op een nieuwe termijn voor Trump? En hoe reageert je christelijke omgeving als je publiekelijk afstand doet van Trump? Tijs gaat onder andere op bezoek bij de Republikeinse staatssenator Ed McBroom, die onderzoek deed naar verkiezingsfraude en, tot woede van Trump, concludeerde dat Biden terecht had gewonnen. Ook is hij te gast bij het gezin van dominee Bryan Berghoef, die tijdens zijn campagne voor de Democraten werd bedreigd en belaagd door Trump-fans.God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: De Veluwe van Amerika

Tijs keert terug naar het platteland van Holland Michigan, 'de Veluwe van Amerika'. Een christelijk gebied met een sterke economie en sterke invloeden van de kerk in de samenleving. Hij gaat weer langs bij de charismatische en conservatieve dominee Mike van Buren, die wapenbezit stimuleert en socialisme verafschuwt. Tijs brengt een bezoek aan het christelijke thuisonderwijsgezin, waarvan de oudste twee afgelopen november mochten stemmen. En Tijs gaat in gesprek met dominee Brian Berghoef, een Democraat, die afgelopen november streed voor een plaats in het Congres en een anti-Trump-geluid liet horen op dit platteland.