True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

God, Jesus, Trump! - Alle afleveringen
God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 3

Amerika is het land waar woke is uitgevonden. Een deel van Amerika wil een nieuwe, eerlijkere en gelijkwaardigere cultuur. Een land zonder minderheden, maar meer gelijkheid. Tegelijkertijd is Amerika ook het land waar de oorlog tegen woke wordt gevoerd. Vooral in Texas worden wetten aangenomen die de wokebeweging inperken. Vooral orthodoxe christenen zitten met woke in hun maag. En daar maakt Donald Trump handig gebruik van door de oorlog tegen woke op te voeren.God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 2

Nergens leeft het eind der tijden zoals in Amerika. Bijna ieder jaar produceert Hollywood wel een rampenfilm. De eindtijd is vooral 'top of mind' in de conservatieve staat Utah. Hier leven veel mormonen en is de kans op aardbevingen groot. In de Bijbel wordt voorspeld dat de wederkomst van Christus gepaard gaat met rampen en oorlogen. Dat moment kan wel eens heel dichtbij zijn, denken ze. In Utah zijn ze ook massaal fan van Donald Trump. Mocht hij in november niet verkozen worden, dan is dat een rampscenario. Dus bereiden ze zich in Utah voor op het ergste.God, Jesus, Trump!
God, Jesus, Trump!: Afl. 1

In Amerika zijn kolen het goud in de grond, een goede boterham voor de vele mijnwerkers in deze arme staat. Kolen zijn zelfs inzet van deze verkiezingen. Zo wil president Joe Biden de kolenmijnen sluiten. Zijn groene plannen zullen tot nog meer armoede leiden. Daarentegen snapt Donald Trump de mensen in West Virginia wel. Het merendeel van de mensen hoopt dan ook dat Trump opnieuw president wordt.