True
Geloof.TV - TV kijken via internet, de beste Geloof tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Slokje teveel? - Alle afleveringen
Slokje teveel?
Slokje teveel?

Na dagen van proosten aan het einde van het jaar, proberen steeds meer Nederlanders in januari niets te drinken. Aan het eind van Dry January zet dit programma alle feiten en fabels rond alcohol op een rij. Waarom vinden we drinken toch zo normaal? En waarom vinden we het zo lastig om het níet te doen? Hoe slecht is het? Of valt er juist iets voor te zeggen om wél te drinken? In 'Slokje Teveel?' bespreekt Merel Westrik het alcoholgebruik onder vrouwen.Slokje teveel?
Slokje teveel?

Na dagen van proosten aan het einde van het jaar, proberen steeds meer Nederlanders in januari niets te drinken. Aan het eind van Dry January zet dit programma alle feiten en fabels rond alcohol op een rij. Waarom vinden we drinken toch zo normaal? En waarom vinden we het zo lastig om het níet te doen? Hoe slecht is het? Of valt er juist iets voor te zeggen om wél te drinken? In 'Slokje Teveel?' bespreekt Merel Westrik het alcoholgebruik onder vrouwen.